Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!


Την ώρα που επικρατεί έντονη επιφυλακή στο Ελληνικό ΓΕΕΘΑ και οι Ελληνικές ΄Ενοπλες Δυνάμεις στο Αιγαίο, αναμένουν πανέτοιμες τις επόμενες Τουρκικές κινήσεις,
η κυρία Θεοδώρα Μπακογιάννη, πέραν της παιδαριώδους ανακοίνωσή της, συνεχίζει να επευλογεί και να καγχάζει υπέρ της υποτελούς συμπεριφοράς μας για την κρίση.
Μάλιστα, στην δική της ιστοσελίδα, ουδεμία αναφορά κάνει, παρά το σοβαρότατο
συμβάν. Αντίθετα δημοσιεύει φωτογραφία της με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, αμέσως μετά το πέρας της συναντήσεώς τους στο γραφείο της σήμερα το μεσημέρι, συνοδευόμενη και από σχόλιο για αυτήν!!!
Ευτυχώς η επισκεψημότητα στην ιστοσελίδα της είναι χαμηλή και δεν επηρεάζεται από τις αχαρακτήριστες συμπεριφορές της, το φρόνημα του Ελληνικού Λαού.
Οι Ελληνικές ΄Ενοπλες Δυνάμεις είναι πανέτοιμες να ανταπαντήσουν με σθένος, θάρρος και εξαιρετική πυγμή στις Τουρκικές προκλήσεις, άμεσα και εφόσον υπάρξουν οι σχετικές εντολές της Κυβέρνησης.
Ασφαλέστατες πληροφορίες μας φέρουν, το ηθικό των Στρατευμάτων μας να βρίσκεται σε υψηλότατα επίπεδα, ενώ στις ακριτικές μας περιοχές και τα νησιά μας, κυριαρχεί έντονα επιθετικό πνεύμα! Η Στρατευμένη μας νεολαία, έχει συνείδηση! ΄Εχει ψυχή!
Το Πολεμικό μας Ναυτικό, πανέτοιμο θα δώσει τέλος στις Τουρκικές προκλήσεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά και ουδείς πρέπει να αμφιβάλει στο απειροελάχιστο γι΄αυτό.
Τα «Γεράκια των Αιθέρων» μας, θα δείξουν τις εξαίρετες ικανότητές τους, οι οποίες πρόσφατα σε διεθνείς ασκήσεις, έγιναν παγκοσμίως γνωστές! Το να κατανικάτε κατά κράτος η Πολεμική Αεροπορία της υπερδύναμης και μάλιστα πολλαπλώς (Red Flag)
θα πρέπει να μας γεμίζει Εθνική υπερηφάνεια και αισιοδοξία! Οι μόνοι που ξέρουν καλύτερα από όλους παγκοσμίως το τι θα αντιμετωπίσουν είναι οι Τούρκοι!
Πέραν των ως άνω αναφερομένων, πολλές «εκπλήξεις» και «ασύμμετρες ενέργειες» θα υποστούν οι Τούρκοι, οπόταν θελήσουν και τολμήσουν να αναγάγουν την όποιας μορφής κρίση σε θερμό επεισόδιο!
Λαός και Στρατός ενωμένοι θα δώσουν την πρέπουσα απάντηση στους Τούρκους και όχι η πολιτική καθεστηκυία νοσηρή μας τάξη.
Ας δώσει τις κατάλληλες εντολές ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος στο ΓΕΕΘΑ, και ας αφήσει τα άριστα στελέχη του Στρατού μας να πράξουν το καθήκον τους, και οι Τούρκοι θα υποστούν μια ήττα τέτοιου μεγέθους που δεν την φαντάστηκαν ποτέ!
Οι «αστάθμητοι παράγοντες» και οι «απρόβλεπτες ενέργειες» συνοδευόμενες από «άγνωστα μέσα» τα οποία διαθέτουμε, είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας, που θα δώσει τις δέουσες απαντήσεις στους Τούρκους.
Ισχυρότερος όλων η Ελληνική Ψυχή!
΄Ομηρος Φωτιάδης
(Η φώτο στο site της κ. Υπ.Εξωτερικών.-http://www.dorabak.gr/)
Πηγή: http://strategy-geopolitics.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: